VÄRLDENS FÖRSTA HÅRLASER FÖR KVINNOR

Nordic Hair har i dag fått in de alla första hårlasrar från USA med en dioderna(energin) där kvinnor behöver dem. Vetenskapligt uträknad placering för absolut bästa resultat – Dermalaser DL100W/DL120W. Som namnet anger kommer de med 100 eller 120 dioder på 10mW var. Detta är dubbelt så mycket som alla andra märken på den svenska marknaden och ENDAST laserdioder – inga LED (fungerar betydligt sämre).

Hårlaser för kvinnorKvinnor har ett håravfall som är mycket olika det män har. Kvinnor blir tunna fram i hårlinjen, övre tinningarna och diffust över skalpen bak till kronan. Därför är det viktigt att det är på detta områden allt laserljus hamnar. Tidigare har alla hårlasrar på marknaden varit unisex för att passa alla typer av håravfall hos kvinnor OCH män. Det innebär att mycket energi från lasern hamnar där kvinnor behöver det. Dermalaser DL100W har 30 procent mer ljus/energi i jämförelse med unisexmodellen Dermalaser DL100.

Lasern är så ny att vi ännu inte har nya bilder att producera men utseendet är väldigt likt den vanliga Dermalaser DL100/120.

Här av er så får vi berätta mer – [email protected] eller 08 20 00 18.