Det blir fler och fler kvinnor som behandlar sig mot sitt håravfall. Beroende på hur mycket hår du tappat finns det olika lösningar. Hittills har det varit populärt att använda en stark hårlaser som man köper eller hyr och behandlar sig hemma i lugn och ro, vilket har gett bättre resultat, då färre behandlingar missas.

Nordic Hair är det bolaget i Stockholm som har störst erfarenhet och kompetens när det gäller laserbehandling mot håravfall eller tunt hår. Nordic Hair behandlar överlägset flest kvinnor i åldrar från 24-55 år från hela landet. Dermalaser är den modell som används och där det finns fina resultat med bilder och där det går att få referenspersoner som kan kontaktas. Nu berättar en person från Nordic Hair att en ny speciell modell – endast för kvinnor är på väg. Denna laser har alla dioder placerade i områden där kvinnor tappar hår så inga dioder kommer lysa på hår som inte behöver behandlas – Nordic Hair nämner siffran 25 procent bättre effekt genom specialiseringen.

Det finns inga bilder på den nya lasern men vi kan visa några bilder på den nuvarande lasern som är marknadens bästa ett tag till.

För mer information kontakta Nordic Hair 08 20 00 18 eller [email protected]