Vampyrmetoden är en populär skönhetsbehandling som skapat stort intresse i Sverige, främst tack var Kim Kardasian som gick ut i medier och berättade att detta var hennes knep till skönhet. Resultat från behandlingen ger minskning av rynkor och ger en allmänt bättre lyster av huden.

Nordic Hair erbjuder Vampyrmetoden som ansiktsbehandling men också som behandling för att bromsa håravfall hos kvinnor. Sanningen är att kvinnliga patienter ha bättre förutsättningar än män att få ett bra resultat. Även antalet behandlingar är mindre än för män att uppnå samma resultat. För kvinnor rekommenderas tre behandlingar med 6-8 veckors mellanrum och därefter en stödbehandling var 8-10 månad.

Behandlingen som endast tar 30 minuter kostar ungefär som en Botoxbehandling eller Restylane behandling men helt utan bieffekter eller risker. Det kommer lite blod från huden men detta ser lite mer ut än vad det egentligen är. Huden är bedövad och ingen kvinna har fått ont vid ingreppet.

Ring eller maila Nordic Hair för en konsultation eller mer information. [email protected] eller 08 20 00 18. Nordic Hair är den i Sverige som har mest erfarenhet och kunskap kring PRP injektioner som typ Vampyrmetoden